Bryllup

Perfekt bryllupsfest

Et bryllup har som regel gjester i alle aldersgrupper. Det betyr også at musikken bør speile gjestenes favoritter. Da er det en fordel om DJ har tilstrekkelig erfaringsgrunnlag og et dekkende repertoar. Doc. tilhører denne kategorien DJ, og er garantist for trivsel og dansemoro. Som regel er en DJ også mer økonomisk og gir langt større musikalsk variasjon enn hva f.eks. en duo kan tilby. Men husk å velge riktig DJ! Doc. er spesialist på bryllup, alle ører kan glede seg!

Forberedelser og planlegging
En DJs ansvar starter vanligvis i god tid før musikk og dans. Dette kan inkludere forberedelse av musikk til støtte for seremonien, mottakelsen og middagen. Opprigging av lydanlegg og trådløs mikrofon til toastmasteren, miljøbelysning i selskapslokalet og discobelysning for dansegulvet, eller forberedelse av video og bildefremvisning. Doc. kan besørge alt dette - for deretter å fylle dansegulvet og servere de sangene brudepar og gjester vil høre og trives med.

Doc. tar gjerne et møte for å planlegge gjennomføringen. Dersom dere har engasjert en profesjonell bryllupsplanlegger samarbeider vi gjerne for å lage en tidslinje for dagen og kvelden. Hvis ikke, kan Doc. hjelpe deg med å konstruere en tidsplan for gjennomføring av kunngjøringer, tradisjoner og musikk.

Den perfekte seremoni
Doc. benytter lydanlegg av topp kvalitet, selv bestemor vil kunne nyte hver tale og sang. Lydanlegg dimensjoneres ifht deres valg av selskapslokale, antall gjester etc. Doc. kan benyttes til å presentere bryllupsfesten, introdusere brudevalsen, koordinere kake-seansen osv. Høflig og imøtekommende i samarbeid med toastmaster, hovmester, fotograf, arrangør og gjester er en selvfølge. Doc. stiller alltid velantrukket.

Gjesteartist
En stadig mer etterspurt løsning er kombinasjonen med Dj og en musiker. Det kan være saksofon, fele, congas, trompet, gitar eller en vokalist som bidrar til musikken Dj spiller. Dette er ofte svært stemningsskapende, og gir en positiv dynamikk og energi til musikken og selskapet. Slike innslag kan gjøres ved gjestenes ankomst, før middagen, som et underholdningsinnslag under middagen, før dessert, samt under dansen senere på kvelden. Her er det flere muligheter, og sammen kan vi finne frem til en god løsning som passer deres behov og ønsker.

Betingelser
Pris avtales på forhånd. Ingen forhåndsbetaling, ingen overraskelser.
Skulle Doc. av noen årsak bli forhindret pga. sykdom el. vil en kollega med tilsvarende kompetanse kunne gjennomføre.
Referanser på forespørsel. Ta uforpliktende kontakt dersom du planlegger bryllup!

Doctor’s order: Two Lovin’ Spoonfuls of Sweet Soul Music and Let’s Spend The Night Together!