fbpx

Bryllup

- allsidig og erfaren DJ.

Bryllupsfest med musikk for alle gjester

Det er deres store dag og dere har sikkert favorittmusikk dere ønsker å høre under bryllupsfesten, det fikser vi. Imidlertid har som regel en bryllupsfest gjester i alle aldersgrupper. Det betyr også at musikken i noen grad bør speile gjestenes preferanser, slik at alle får høre noe de liker og kan danse til. For å sikre at det blir en perfekt bryllupsfest med musikk for alle gjester er det en fordel om DJ er allsidig og har tilstrekkelig erfaringsgrunnlag og et dekkende repertoar. Doc. tilhører denne kategorien DJ, og er garantist for trivsel og dansemoro - for hele selskapet. Alle ører kan glede seg!

Forberedelser og planlegging

En DJs ansvar starter vanligvis i god tid før musikk og dans. Dette kan inkludere forberedelse av musikk til støtte for seremonien, mottakelsen og middagen. Opprigging av lydanlegg og trådløs mikrofon til toastmasteren, miljøbelysning i selskapslokalet og discobelysning for dansegulvet, eller forberedelse av video og bildefremvisning. Doc. kan besørge alt dette - for deretter å fylle dansegulvet og servere de sangene brudepar og gjester vil høre og trives med.

Doc. tar gjerne et møte for å planlegge gjennomføringen. Dersom dere har engasjert en profesjonell bryllupsplanlegger samarbeider vi gjerne for å lage en tidslinje for dagen og kvelden. Hvis ikke, kan Doc. hjelpe deg med å konstruere en tidsplan for gjennomføring av kunngjøringer, tradisjoner og musikk.

Til daglig arbeider Doc. i byrået Designo Reklame AS. Skulle dere ønske et eget grafisk uttrykk til invitasjoner, bordkort, menyer, takkekort etc, eller et eget monogram, så er vi gjerne behjelpelig med dette også.

Den perfekte seremoni

Doc. benytter lydanlegg av topp kvalitet, selv bestemor vil kunne nyte hver tale og sang. Lydanlegg dimensjoneres ifht deres valg av selskapslokale, antall gjester etc. Doc. kan benyttes til å presentere selskapet, introdusere brudevalsen, koordinere kake-seansen osv. Høflig og imøtekommende i samarbeid med toastmaster, hovmester, fotograf, arrangør og gjester er en selvfølge. Doc. stiller alltid velantrukket, og gjør alt for å sikre at det blir en bryllupsfest med musikk for alle gjester.

Bryllupsfest med musikk for alle gjester

Gjesteartist

En stadig mer etterspurt løsning er kombinasjonen med Dj og en musiker. Det kan være saksofon, fele, congas, trompet, gitar eller en vokalist som bidrar til musikken Dj spiller. Dette er ofte svært stemningsskapende, og gir en positiv dynamikk og energi til musikken og selskapet. Slike innslag kan gjøres ved gjestenes ankomst, før middagen, som et underholdningsinnslag under middagen, før dessert, samt under dansen senere på kvelden. Her er det flere muligheter, og sammen kan vi finne frem til en god løsning som passer deres behov og ønsker.

Betingelser

Pris avtales på forhånd. Skulle Doc. av noen årsak bli forhindret pga. sykdom el. vil en kollega med tilsvarende kompetanse kunne gjennomføre.
Her kan du lese noen referanser fra fornøyde brudepar og oppdragsgivere.

Planlegger du bryllup? Er Doc. ledig? Send uforpliktende forespørsel!

 

Doctor’s order: Two Lovin’ Spoonfuls of Sweet Soul Music and Let’s Spend The Night Together!