fbpx

Firmafest

- allsidig og erfaren DJ.

Susanna Sætre
Susanna Sætre
18. Mars, 2024
Takk for en super kveld med fengende musikk, vi danset fra start til slutt. Dj. Doc. Retro skapte kjempe god stemning og bidro til et supert lag.
Øystein Vinje
Øystein Vinje
12. Februar, 2024
DJ som gjorde 50 års laget mitt MAGISK. Så engasjert og dyktig at selv de mest introverte stod og sang av full hals. Suvertent opplegg og proft gjennomført. Leverer alt som er lovet, og en del mer.
Mari Groeng
Mari Groeng
13. Juni, 2023
DJ Doc. Retro underholdt oss med både partyquiz og herlig musikk på dansegulvet på vår jobbfest. Her var det folk fra 18-70 år som konkurrerte, danset og sang med – en skikkelig suksess! Det er også veldig praktisk at Petter kommer med alt utstyret han trenger, slik at det blir minimalt med ekstra jobb for oss som arrangerer. Kan trygt anbefale Petter/DJ Doc. Retro!
Andreas Mellquist
Andreas Mellquist
12. Juni, 2023
Samboer og jeg giftet oss 03.06.23 og valgte ut Dj Doc Retro etter anbefaling fra bekjente. Utrolig systematisk og profesjonell dialog i forkant av bryllupsdagen med to stk videosamtaler hvor hele dagen ble gått igjennom og planlagt til punkt og prikke. Alt fra sanger som skulle spilles, når dem skulle spilles og hvilken versjoner vi foretrakk av nevnte sanger. Det ble liv og røre hele kvelden med Petter bak «spakene»! Anbefales på det sterkeste til alle typer arrangementer hvor man trenger en profesjonell og hyggelig dj som leverer varene! Takk for at du bidro til en super dag og ut i de sene nattetimer, Petter! 😁👍🏻
Christine Thune
Christine Thune
18. November, 2022
Takk for supert musikalsk følge fra start til slutt på jobbfesten vår! Vi fikk bra loungebeats ved ankomst, litt lydteppe under maten når det ikke var underholdning og herlig trøkk på dansegulvet. Sammen med litt ekstra lys som Petter også sørget for, bidro dette sterkt til en vellykket kveld for mange mennesker.
Torstein Dahl
Torstein Dahl
9. November, 2022
Petter leverte flott lyd i bryllupet vårt på Losby! Både teknisk under vielse og mange timer med dans utover kvelden!
Beth Brotnov
Beth Brotnov
27. September, 2022
I forbindelse med en konferanse så leide vi Dj Doc Retro som underholder til festmiddag med musikquiz og dans etter middagen. Dette var en underholder som virkelig skapte liv og spenning, og dro med seg alle i en levende og gøy quiz!
Kjelsås Trafikkskole
Kjelsås Trafikkskole
12. September, 2022
Fantastisk kul dj! Petter leverte alt og gjorde hele opplevelsen perfekt! God kommunikasjon og følte vi absolutt ble forstått med våre ønsker👌🏻👍🏻
Gro Anita Markussen
Gro Anita Markussen
1. September, 2022
Dette her må jeg bare gi full pott!!! Fantastisk opplevelse fra start til slutt! Petter leverer! Morsom quiz med bonus for artige innslag fra deltakerene. Stemningen nådde taket under middagen og fortsatte utover kvelden med knallbra musikk fra DJ Doc! Blir ikke siste gangen jeg ser og opplever han!!!
erling strøm
erling strøm
25. August, 2022
Levert helt nydelig. Proff og service innstilt

Jeg ønsker tilbud!

//
Please prove you are human by selecting the tree.