fbpx

Karaoke

- allsidig og erfaren DJ.

La selskapet stå for underholdningen selv

Karaoke er en morsom og engasjerende selskapsaktivitet som alltid frembringer god stemning. «Syng med den stemmen du har» - er parolen, og du vil ganske sikkert bli overrasket over hvor talentfulle enkelte sangglade gjester og kollegaer kan være. Uansett blir det underholdene!

Hvordan foregår Karaoke

Karaoke er en form for underholdning som går ut på å synge til melodier hvor sangen normalt er fjernet eller vesentlig dempet. Man synger ved hjelp av tekster som vises på en skjerm, og det hjelper selvsagt om sangeren har valgt en melodi vedkommende har et godt forhold til fra før. Er lokalet og forutsetningene tilstede for at også publikum kan se tekstene på storskjerm blir det gjerne allsang på refrenger etc, noe som gjerne forsterker stemningen og engasjementet til hele selskapet.

Slik kan vi gjøre det

Karaoke er en morsom og engasjerende selskapsaktivitet som kan benyttes til «vorspiel» under aperitiffen, som en tidsbegrenset aktivitet etter middagen, eller sågar som en «åpen mikrofon» under kvelden mens Doc. spiller til dans.

Karaoke kan også gjennomføres som en alternativ teambuildingsaktivitet, der deltakerne organiseres i grupper. Vi legger inn et element av konkurranse i fremførelsene, hvor lagene vurderer hverandres innsats og gir poeng ut fra ulike faktorer som fremførelse, underholdningsverdi osv. Her kan også inkluderes en finalerunde der feks. de to beste lagene gjennomfører en superfinale før vi kårer en endelig vinner. Til slutt hylles vinnerlaget med premier, jubel og fanfarer!

Karaoke er en morsom og engasjerende selskapsaktivitet

Passer for alle

Karaoke kan omfatte alle typer musikk, og vi kan tilby et stort utvalg melodier å velge blant. Alle finner garantert noen av sine favorittmelodier.

Alt nødvendig teknisk utstyr, sangmenyer og sågar premier til vinnerne medbringes. Vi avtaler gjennomføringen i forkant, og for øvrig trenger ikke du som arrangør å tenke på noe!

 

Er Doc. ledig? Send uforpliktende forespørsel!

Karaoke er en morsom og engasjerende selskapsaktivitet.

Doctor’s order: Two Lovin’ Spoonfuls of Sweet Soul Music and Let’s Spend The Night Together!