fbpx

PartyQuiz

- allsidig og erfaren DJ.

Underholdningssjefens PartyQuiz

PartyQuiz er en morsom selskapslek med mye allsang som garantert skaper god stemning. Inspirert av Beat for Beat og annen TV-underholdning, med fengende musikk og engasjerende oppgaver som drar stemningen opp, og skaper allsang og jubel. PartyQuiz kan benyttes som «vorspiel» til aperitiffen, eller enda festligere; som fest-underholdning i etterkant av middagen. En valgfri oppgraderinger er at vi tar med en profesjonell musikalartist, for en enda mer komplett opplevelse (se nedenfor).

Slik gjør vi det

Dere konkurrerer i lag, på for eksempel 6–8 personer, som ideelt sitter rundt småbord. Oppgavene presenteres i form av bilder og filmklipp som kommer opp på storskjerm. Mens lagene diskuterer oppgavene, spilles festlig musikk som kulminerer i mye allsang. Har vi med den kvinnelige musikalartisten, synges låtene live og med bravour. Etter hvert som svarene er på plass, er det bare å synge med, og de som byr mest på seg selv vinner bonuspoeng! 

Passer for alle

PartyQuiz er en morsom selskapslek med mye allsang, men det ikke bare er oppgaver om musikk, men også film, skuespillere, sport, kjendiser, historie og geografi – slik at alle finner noe de kan svare på, uavhengig av alder. Etter innledende runder går to lag videre til «Superfinalen». Finalelagene konkurrerer om å gjette på sanger, gripe mikrofonen og synge ut. Etter hvert som de løser oppgavene, dukker sangtekstene opp på storskjermen slik at hele selskapet kan kaste seg ut i allsang! Dette skaper alltid mye moro. Til slutt hylles vinnerlaget med premier, jubel og fanfarer!

Underholdningen fyller fra 1 til 1,5 time etter avtale. Deretter kan Doc. spille til dans.

Valgfri oppgradering med kvinnelig musikalartist

Dette er en utdannet sangerinne som ofte er å se i musikaler, Wallmans on tour etc. – og som virkelig imponerer. Her blir det poplåter med fullt trøkk, fra f.eks Tina Turner, Adele, Alicia Keys, Carola etc. Dersom dere velger å kjøre leken i etterkant av middagen, vil det kunne gi rom for at artisten kan komme inn med et imponerende, flott musikalsk underholdningsinnslag under måltidet også - som en teaser til PartyQuizen som kommer etterpå! 

Er Doc. ledig? Send uforpliktende forespørsel! 

PartyQuiz - morsom selskapslek med mye allsang.

Doctor’s order: Two Lovin’ Spoonfuls of Sweet Soul Music and Let’s Spend The Night Together!