fbpx

Referanser

- allsidig og erfaren DJ.

Takk til dere

Opp gjennom årene har det blitt mange oppdragsgivere, og her er samlet noen referanser og gode ord fra kunder som har engasjert Doc. i ulike sammenhenger. Doc. har mange oppdrag av ulik karakter på samvittigheten, utallige firmafester, julebord, sommeravslutninger etc. Mange bryllup, grenseløst mange 30, 40, 50, 60 - årslag, osv. Doc. er svært takknemlig, og nedenfor kan du lese hvordan noen av oppdragsgiverne har opplevd det..

Et knippe oppdragsgivere

Losby Gods, Choice hotel Olavsgaard, Strømmen Storsenter, Triaden Storsenter, Idun fabrikker, A-hus, Løvenskiold-Vækerø, PEAB, Foodtec, Røverstaden, BM Production, Kongsvinger handelstand, Dysleksi Norge, Hauger Matstue, Avancia, Sandnes Brygge, Lillestrøm Torv, Siemens, Statoil, COOP, Bladcentralen, LIF, SIF, LSK, Max Marketing Mix, Norsk sykepleierforrening, Journalistlaget, Via Egencia, Norsk Bilsportforbund, Jensen Beds, Plantasjen, Norgesgruppen, Bertel O. Steen, Øvrevoll travselskap, Møller Gruppen, Elcon finans, IBM, Den norske Bank, Bohus, Sandven, EDB, Nemko, Galleberg, Thon hotels, Choice hotels, Best Company, Kjentfolk, Eventgarden, Underholdningssjefen, Zuper, TRB Managment, JF Event, Steen & Strøm Senterservice, osv.

Doc. og strålende fornøyd oppdragsgiver fra A-hus.

Referanser og gode ord fra kunder

 

Petter har gjennom mange år i musikk- og butikkbransjen opparbeidet seg mye erfaring på hva som skaper god stemning og engasjement hos publikum/gjestene/kundene. Både i jobbsammenheng og privat har vi hatt gleden av å bruke DJ -og quizmaster Petter. Hans evne til å tilpasse seg temafester eller julebord med stor aldersspredning, er forbilledlig for andre i samme bransje. Vi gir han de beste anbefalinger.

Per Kr. Trøen, Senterdirektør, Strømmen Storsenter


Tusen takk for jobben som ble gjort til vårt bryllup. Enestående engasjement ift. musikk og redigering/mixing etter vårt ønske. Du hadde en stor rolle i at dagen og kvelden ble en suksess. Ja, selv planlegging og timing var du særdeles behjelpelig med. Og blid som en sol😊

Tusen takk.

Ståle og Anita💐


Takk for supert bidrag til å lage en god fest. 😊 Veldig mange gode tilbakemeldinger fra våre gjester. Vi hadde det veldig bra og alt ble som jeg ønsket meg.

Arild Westbye


Losby Gods har brukt Petter mange ganger både for gjester og personalfester. Petter er veldig profesjonell, har bra lyd -og lyspakke og oppsettet ser veldig bra ut. Han har også de siste årene vært vår faste DJ i julebordshelgene. Han leverer varene hver gang. Han «leser» publikum og sørger for fest og fulle dansegulv hele kvelden. Vi kan trygt anbefale han til alle som trenger en DJ.

Geir Harald Opdal Fjellheim, General manager


Du spilte så utrolig mye bra musikk og alle var strålende fornøyde. Tror nok jeg allerede nå kan si at jeg gjerne booker deg til neste år også. Tror jeg dansa i tre timer så kjenner det godt i kroppen idag gitt. 😆 Igjen, tusen takk for en super kveld. 😊

Nina, Idun fabrikker

 


Hei og TUSEN TAKK😁🕺💃

Har fått såååå mye skryt av musikken - de fleste sier «det er lenge siden de har danset så mye»
Takk igjen 😘
Klem Gitte


Valget var lett når vi skulle ha musikk og quiz til en russegjeng som nærmer seg 60'. 40 års jubileet ble en suksess med tidsriktige låter og konkurranse som skapte stort engasjement. Tilbakemeldingene lot ikke vente på seg:) - Petter, du laget en minnerik kveld for oss. Tusen takk.

Gina Sørensen


Vi engasjerte Doc. Retro i vårt bryllup, og han satte prikken over i-en på vår store dag. Svært hyggelig, løsningsorientert og en serviceminded kar, som kom med gode forslag både før og under festen. Flink til å finne musikk som kan fenge de fleste aldersgrupper. Anbefales på det varmeste til enhver anledning.

Kjersti og Jon-Sindre.


Tusen takk for flott innsats under sommerfesten! Vi var alle strålende fornøyde med musikken – helt etter vårt ønske, perfekt!

Nina Østlie, LØVENSKIOLD-VÆKERØ AS


Petter Holterhuset alias Doc. Retro har jeg hatt gleden av å samarbeide med på en rekke firmaevents, konserter, brylluper, oktoberfester, og lignende der han med sitt lune vesen og blide og imøtekommende væremåte leverer dj-tjenester for publikum i alle aldre på en utmerket måte. Han har evnen til å lese publikum og sette sammen nyere og "gamle" låter slik at alle må lee på dansefoten....

Snorre Rønning, Gromlyd AS


Hei Doc. Her er noen av superlativene i mail fra kollegaene i morgentimene;-))
- Bra Doktor du hadde skaffet – ble skikkelig trøkk utover natta!
- Musikken var knallbra!
- Pleier å danse mye, men så vondt i beina som når jeg gikk hjem på fredag, det er sjelden!

Petter Teigen, Jensen Beds.


Petter Holterhuset aka Doc. Retro har vi i Lillestrøm Sportsklubb benyttet flere ganger i forbindelse med arrangement. Det har vært som DJ/Speaker på cupen vi har arrangert og det har vært som DJ på fester for voksne på kvelden. Petter leverer alltid som forventet og litt mer, flink til å lese stemninger og har suveren kommunikasjon med publikum. Petter gis de beste anbefalinger for deg som trenger å booke en DJ til et voksent publikum som du ønsker å ta tilbake til det glade 80-90 tallet og gjerne med en touch av det som er ”spiselig” for målgruppen av fersk nyere musikk!

Truls Lühr Olsen, Arrangement / Salgssjef, Lillestrøm Sportsklubb


B.M.Production anbefaler alltid Doc. Retro til våre arrangører som ønsker musikk/underholdning til et voksent publikum. Også våre egne produksjoner, der musikken er viktig, får vi alltid profesjonelt hjelp av Doc. Retro.

Kjell Fiskerud, B.M.Production


Jeg har benyttet Doc. Retro/Petter Holterhuset i flere sammenhenger og kan trygt anbefale ham. Han holder avtaler, kommer godt forberedt og leverer alltid slik at gjestene trives. Dansegulvet er stort sett fullt fra første til siste tone. Petter spiller musikk som gjestene vil ha. Tommel opp for Doc. Retro.

Espen P. Gjester


Vi har hatt gleden av å jobbe med Petter ved flere anledninger. Han gjennomfører alltid til våre forventninger, med kvalitet og punktlighet. Vi kan på det varmeste anbefale han og gi han de beste skussmål.

Bjørn Engberg, Best Company AS


Takk for kjempeinnsats, du fikk masse skryt!

Knut Rinden, DYSLEKSI NORGE


Tusen takk for fin jobb på lørdag. Dette var akkurat slik vi ville ha det, og alle i arr.komiteen var kjempefornøyde med den jobben du gjorde 🙂

Bent Egner, Aurskog-Finstadbru Sportsklubb.


Hei, Takk for et meget godt bidrag til vårt 100års jubileum.

Stefan Boberg, Markedssjef Strømmen IF.


Doctor’s order: Two Lovin’ Spoonfuls of Sweet Soul Music and Let’s Spend The Night Together!