fbpx

Referanser

- allsidig og erfaren DJ.

Takk til dere

Opp gjennom årene har det blitt mange oppdragsgivere, og her er samlet noen referanser og gode ord fra kunder som har engasjert Doc. i ulike sammenhenger. Doc. har mange oppdrag av ulik karakter på samvittigheten, utallige firmafester, julebord, sommeravslutninger etc. Mange bryllup, grenseløst mange 30, 40, 50, 60 - årslag, osv. Doc. er svært takknemlig, og nedenfor kan du lese hvordan noen av oppdragsgiverne har opplevd det..

Et knippe oppdragsgivere

Romerike Sparebank, Jensen Beds, Losby Gods, Choice hotel Olavsgaard, Strømmen Storsenter, Triaden Storsenter, OKEA, Oslo universitetssykehus, avd.Ullevål, Bydel/Oslo kommune, Idun fabrikker, A-hus, Løvenskiold-Vækerø, PEAB, Foodtec, Røverstaden, BM Production, Dysleksi Norge, Avancia, Lillestrøm Torv, COOP, LIF, SIF, LSK, Max Marketing Mix, Norsk sykepleierforrening, Journalistlaget, Norsk Bilsportforbund, Plantasjen, Norgesgruppen, Bertel O. Steen, Møller Gruppen, Elcon finans, IBM, DNB, Bohus, Nemko, Galleberg, Thon hotels, Choice hotels, Best Company, Kjentfolk, Eventgarden, Underholdningssjefen, Zuper, TRB Managment, JF Event, Steen & Strøm Senterservice, osv.

Referanser og gode ord fra kunder

Gode ord fra oppdragsgivere

Petter har gjennom mange år i musikk- og butikkbransjen opparbeidet seg mye erfaring på hva som skaper god stemning og engasjement hos publikum/gjestene/kundene. Både i jobbsammenheng og privat har vi hatt gleden av å bruke DJ -og quizmaster Petter. Hans evne til å tilpasse seg temafester eller julebord med stor aldersspredning, er forbilledlig for andre i samme bransje. Vi gir han de beste anbefalinger.

Per Kr. Trøen, Senterdirektør, Strømmen Storsenter

Vi giftet oss 03.06.23 og valgte ut Dj Doc Retro etter anbefaling fra bekjente. Utrolig systematisk og profesjonell dialog i forkant av bryllupsdagen med to stk videosamtaler hvor hele dagen ble gått igjennom og planlagt til punkt og prikke. Alt fra sanger som skulle spilles, når dem skulle spilles og hvilken versjoner vi foretrakk av nevnte sanger. Det ble liv og røre hele kvelden med Petter bak «spakene»! Anbefales på det sterkeste til alle typer arrangementer hvor man trenger en profesjonell og hyggelig dj som leverer varene! Takk for at du bidro til en super dag og ut i de sene nattetimer, Petter! 😁👍🏻
Veronika & Andreas, brudepar 2023

DJ Doc. Retro underholdt oss med både partyquiz og herlig musikk på dansegulvet på vår jobbfest. Her var det folk fra 18-70 år som konkurrerte, danset og sang med – en skikkelig suksess! Det er også veldig praktisk at Petter kommer med alt utstyret han trenger, slik at det blir minimalt med ekstra jobb for oss som arrangerer. Kan trygt anbefale Petter/DJ Doc. Retro!
Mari, Markedsansvarlig, Lørenskog hus

Dette her må jeg bare gi full pott! Fantastisk opplevelse fra start til slutt! Petter leverer! Morsom quiz med bonus for artige innslag fra deltakerene. Stemningen nådde taket under middagen og fortsatte utover kvelden med knallbra musikk fra DJ Doc! Blir ikke siste gangen jeg ser og opplever han!

Gro-Anita, Okea

Hei Petter. Jeg har fått så skryt av folka som var tilstede. Og jeg er sååå glad for at jeg booket deg, du er klart den største suksessfaktoren for at dette ble så bra!
Tusen takk!
Tina Grønlund, jubileumsarrangør

Fantastisk kul dj! Petter leverte alt og gjorde hele opplevelsen perfekt! God kommunikasjon og følte vi absolutt ble forstått med våre ønsker👌🏻👍🏻

Cecilie & Kenneth, brudepar august 2022

Fantastisk musikk fra start til slutt i vårt bryllup 6/8. Skapte herlig liv og det var fullt på dansegulvet hele kvelden! Kan anbefales på det sterkeste!

Elizabeth & Terkel, brudepar august 2022

Petter leverte en fantastisk innsats. Rigget opp og var klar i god tid og var en stor bidragsyter til at festen ble et fantastisk minne for all tilstede.

Thomas Thorkildsen, 50års jubilant.

Hei Petter! Var helt konge, akkurat som vi ønsket 🤩

Henriette, Brud mai 2022

Hei, Petter! Vi vil takke deg for at du var med på å gjøre kvelden så spesiell for oss! Du var genial! Til og med vår nylig hofte-opererte gjest som gikk med krykker var på dansegulvet! Vi vil huske denne kvelden resten av livet, og festen ville ikke blitt den samme uten deg.

Mvh. Ingrid og Nicolai
Dobbelt 50årslag

Først og fremst; takk for en uforglemmelig aften. Vi er mektig imponert over tonesettingen. Virkelig mange folk på gulvet, langt flere enn jeg hadde håpet på. Nettopp snakket med min mor på 78. Hun var støl i armene. Og jeg tenker: Job well done. Når du klarer å få en eldre dame med hofteprotese ut på gulvet så er du en ekstremt dyktig platespinner.

Cathrine og Erik
Brullupsfest 2021

Tusen takk for jobben som ble gjort til vårt bryllup. Enestående engasjement ift. musikk og redigering/mixing etter vårt ønske. Du hadde en stor rolle i at dagen og kvelden ble en suksess. Ja, selv planlegging og timing var du særdeles behjelpelig med. Og blid som en sol!

Tusen takk.

Anita og Ståle 

Takk for supert bidrag til å lage en god fest. Veldig mange gode tilbakemeldinger fra våre gjester. Vi hadde det veldig bra og alt ble som jeg ønsket meg.

Arild Westbye

Du spilte så utrolig mye bra musikk og alle var strålende fornøyde. Tror nok jeg allerede nå kan si at jeg gjerne booker deg til neste år også. Tror jeg dansa i tre timer så kjenner det godt i kroppen idag gitt. Igjen, tusen takk for en super kveld.

Nina, Idun fabrikker

Hei og TUSEN TAKK! Har fått såååå mye skryt av musikken - de fleste sier «det er lenge siden de har danset så mye». Takk igjen!

Klem fra Gitte

Valget var lett når vi skulle ha musikk og quiz til en russegjeng som nærmer seg 60'. 40 års jubileet ble en suksess med tidsriktige låter og konkurranse som skapte stort engasjement. Tilbakemeldingene lot ikke vente på seg:) - Petter, du laget en minnerik kveld for oss. Tusen takk.

Gina Sørensen

Vi engasjerte Doc. Retro i vårt bryllup, og han satte prikken over i-en på vår store dag. Svært hyggelig, løsningsorientert og en serviceminded kar, som kom med gode forslag både før og under festen. Flink til å finne musikk som kan fenge de fleste aldersgrupper. Anbefales på det varmeste til enhver anledning.

Kjersti og Jon-Sindre.

Tusen takk for flott innsats under sommerfesten! Vi var alle strålende fornøyde med musikken – helt etter vårt ønske, perfekt!

Nina Østlie, LØVENSKIOLD-VÆKERØ AS

Petter Holterhuset alias Doc. Retro har jeg hatt gleden av å samarbeide med på en rekke firmaevents, konserter, brylluper, oktoberfester, og lignende der han med sitt lune vesen og blide og imøtekommende væremåte leverer dj-tjenester for publikum i alle aldre på en utmerket måte. Han har evnen til å lese publikum og sette sammen nyere og "gamle" låter slik at alle må lee på dansefoten....

Snorre Rønning, Gromlyd AS

Hei Doc. Her er noen av superlativene i mail fra kollegaene i morgentimene;-))
- Bra Doktor du hadde skaffet – ble skikkelig trøkk utover natta!
- Musikken var knallbra!
- Pleier å danse mye, men så vondt i beina som når jeg gikk hjem på fredag, det er sjelden!

Petter Teigen, Jensen Beds.

Petter Holterhuset aka Doc. Retro har vi i Lillestrøm Sportsklubb benyttet flere ganger i forbindelse med arrangement. Det har vært som DJ/Speaker på cupen vi har arrangert og det har vært som DJ på fester for voksne på kvelden. Petter leverer alltid som forventet og litt mer, flink til å lese stemninger og har suveren kommunikasjon med publikum. Petter gis de beste anbefalinger for deg som trenger å booke en DJ til et voksent publikum som du ønsker å ta tilbake til det glade 80-90 tallet og gjerne med en touch av det som er ”spiselig” for målgruppen av fersk nyere musikk!

Truls Lühr Olsen, Arrangement / Salgssjef, Lillestrøm Sportsklubb

B.M.Production anbefaler alltid Doc. Retro til våre arrangører som ønsker musikk/underholdning til et voksent publikum. Også våre egne produksjoner, der musikken er viktig, får vi alltid profesjonelt hjelp av Doc. Retro.

Kjell Fiskerud, B.M.Production

Jeg har benyttet Doc. Retro/Petter Holterhuset i flere sammenhenger og kan trygt anbefale ham. Han holder avtaler, kommer godt forberedt og leverer alltid slik at gjestene trives. Dansegulvet er stort sett fullt fra første til siste tone. Petter spiller musikk som gjestene vil ha. Tommel opp for Doc. Retro.

Espen P. Gjester

Vi har hatt gleden av å jobbe med Petter ved flere anledninger. Han gjennomfører alltid til våre forventninger, med kvalitet og punktlighet. Vi kan på det varmeste anbefale han og gi han de beste skussmål.

Bjørn Engberg, Best Company AS

Takk for kjempeinnsats, du fikk masse skryt!

Knut Rinden, DYSLEKSI NORGE

Tusen takk for fin jobb på lørdag. Dette var akkurat slik vi ville ha det, og alle i arr.komiteen var kjempefornøyde med den jobben du gjorde 🙂

Bent Egner, Aurskog-Finstadbru Sportsklubb.

Hei, Takk for et meget godt bidrag til vårt 100års jubileum.

Stefan Boberg, Markedssjef Strømmen IF.

Doctor’s order: Two Lovin’ Spoonfuls of Sweet Soul Music and Let’s Spend The Night Together!