Referanser

Takk til dere

Doc. Retro har mange oppdrag av ulik karakter på samvittigheten. Opp gjennom årene har det blitt mange oppdragsgivere og uttallige firmafester, julebord, sommeravslutninger etc. Mange bryllup, grenseløst mange 30, 40, 50, 60 - årslag, osv. Doc. er takknemlig og nedenfor kan du lese hvordan noen av oppdragsgiverne har opplevd det..

Et knippe oppdragsgivere
Losby Gods, Choice hotel Olavsgaard, Triaden Storsenter, Løvenskiold-Vækerø, Foodtec, BM Production, Kongsvinger handelstand, Dysleksi Norge, Hauger Matstue, Avancia, Sandnes Brygge, Lillestrøm Torv, Siemens, Statoil, COOP, Bladcentralen, LIF, SIF, LSK, Max Marketing Mix, Norsk sykepleierforrening, Journalistlaget, Via Egencia, Norsk Bilsportforbund, Jensen madrasser, Plantasjen, Norgesgruppen, Bertel O. Steen, Øvrevoll travselskap, Møller Gruppen, Elcon finans, IBM, Den norske Bank, Bohus, Sandven, EDB, Nemko, Galleberg, Thon hotels, Choice hotels, Best Company, Kjentfolk, Eventgarden, Zuper, TRB Managment, JF Event, Steen & Strøm Senterservice, osv.

 

Oppdragsgivere om Doc. Retro:

Losby Gods har brukt Petter mange ganger både for gjester og personalfester. Petter er veldig profesjonell, har bra lyd -og lyspakke og oppsettet ser veldig bra ut. Han har også de siste årene vært vår faste DJ i julebordshelgene. Han leverer varene hver gang. Han «leser» publikum og sørger for fest og fulle dansegulv hele kvelden. Vi kan trygt anbefale han til alle som trenger en DJ.
Geir Harald Opdal Fjellheim
General manager


Hei og TUSEN TAKK😁🕺💃

Har fått såååå mye skryt av musikken - de fleste sier «det er lenge siden de har danset så mye»
Takk igjen 😘
Klem Gitte

Vi engasjerte Doc. Retro i vårt bryllup, og han satte prikken over i-en på vår store dag. Svært hyggelig, løsningsorientert og en serviceminded kar, som kom med gode forslag både før og under festen. Flink til å finne musikk som kan fenge de fleste aldersgrupper. Anbefales på det varmeste til enhver anledning.
Kjersti og Jon-Sindre.


 

Tusen takk for flott innsats under sommerfesten! Vi var alle strålende fornøyde med musikken – helt etter vårt ønske, perfekt!
Nina Østlie, LØVENSKIOLD-VÆKERØ AS


 

Petter Holterhuset alias Doc. Retro har jeg hatt gleden av å samarbeide med på en rekke firmaevents, konserter, brylluper, oktoberfester, og lignende der han med sitt lune vesen og blide og imøtekommende væremåte leverer dj-tjenester for publikum i alle aldre på en utmerket måte. Han har evnen til å lese publikum og sette sammen nyere og "gamle" låter slik at alle må lee på dansefoten....

Snorre Rønning, Gromlyd AS


Hei Doc. Her er noen av superlativene i mail fra kollegaene i morgentimene;-))
- Bra Doktor du hadde skaffet – ble skikkelig trøkk utover natta!
- Musikken var knallbra!
- Pleier å danse mye, men så vondt i beina som når jeg gikk hjem på fredag, det er sjelden!

Petter Teigen, Jensen Beds.


Petter Holterhuset aka Doc. Retro har vi i Lillestrøm Sportsklubb benyttet flere ganger i forbindelse med arrangement. Det har vært som DJ/Speaker på cupen vi har arrangert og det har vært som DJ på fester for voksne på kvelden. Petter leverer alltid som forventet og litt mer, flink til å lese stemninger og har suveren kommunikasjon med publikum. Petter gis de beste anbefalinger for deg som trenger å booke en DJ til et voksent publikum som du ønsker å ta tilbake til det glade 80-90 tallet og gjerne med en touch av det som er ”spiselig” for målgruppen av fersk nyere musikk!

Truls Lühr Olsen, Arrangement / Salgssjef, Lillestrøm Sportsklubb


B.M.Production anbefaler alltid Doc. Retro til våre arrangører som ønsker musikk/underholdning til et voksent publikum. Også våre egne produksjoner, der musikken er viktig, får vi alltid profesjonelt hjelp av Doc. Retro.
Kjell Fiskerud, B.M.Production


Jeg har benyttet Doc. Retro/Petter Holterhuset i flere sammenhenger og kan trygt anbefale ham. Han holder avtaler, kommer godt forberedt og leverer alltid slik at gjestene trives. Dansegulvet er stort sett fullt fra første til siste tone. Petter spiller musikk som gjestene vil ha. Tommel opp for Doc. Retro.

Espen P. Gjester


 

Vi har hatt gleden av å jobbe med Petter ved flere anledninger. Han gjennomfører alltid til våre forventninger, med kvalitet og punktlighet. Vi kan på det varmeste anbefale han og gi han de beste skussmål.

Bjørn Engberg, Best Company AS


Takk for kjempeinnsats, du fikk masse skryt!

Knut Rinden, DYSLEKSI NORGE


 

Tusen takk for fin jobb på lørdag. Dette var akkurat slik vi ville ha det, og alle i arr.komiteen var kjempefornøyde med den jobben du gjorde 🙂 

Bent Egner, Aurskog-Finstadbru Sportsklubb.


 

Hei, Takk for et meget godt bidrag til vårt 100års jubileum.

Stefan Boberg, Markedssjef Strømmen IF.


 

Doctor’s order: Two Lovin’ Spoonfuls of Sweet Soul Music and Let’s Spend The Night Together!