fbpx

Smakebit

- allsidig og erfaren DJ.

Underholdningssjefens PartyQuiz

PartyQuiz er en morsom selskapslek med mye allsang som garantert skaper god stemning. Inspirert av Beat for Beat og annen TV-underholdning, med fengende musikk og engasjerende oppgaver som drar stemningen opp, og skaper allsang og jubel. PartyQuiz kan benyttes som «vorspiel» til aperitiffen, eller enda festligere; som fest-underholdning i etterkant av middagen.

Slik gjør vi det

Dere konkurrerer i lag, på for eksempel 6–8 personer, som ideelt sitter rundt småbord. Oppgavene presenteres i form av bilder og filmklipp som kommer opp på storskjerm. Mens lagene diskuterer oppgavene, spilles festlig musikk som kulminerer i mye allsang. Etter hvert som svarene er på plass, er det bare å synge med, og de som byr mest på seg selv vinner bonuspoeng! 

Doc. Retro leverer ”full pakke” som inkluderer alt teknisk utstyr; lydanlegg, projektor og lerret, etc. Det er imidlertid en forutsetning at det er plass til lydanlegg, lerret og projektor med et område foran i rommet til programleder og finalister.

Passer for alle

PartyQuiz er skalerbart og passer for både små og store selskaper. Det ikke bare er oppgaver om musikk, men også film, skuespillere, sport, kjendiser, historie og geografi – slik at alle finner noe de kan svare på, uavhengig av alder. Etter innledende runder går to lag videre til «Superfinalen». Finalelagene konkurrerer om å gjette på sanger, gripe mikrofonen og synge ut. Etter hvert som de løser oppgavene, dukker sangtekstene opp på storskjermen slik at hele selskapet kan kaste seg ut i allsang! Dette skaper alltid mye moro. Til slutt hylles vinnerlaget med premier, jubel og fanfarer!

Underholdningen fyller fra 1 til 1,5 time etter avtale. Deretter kan Doc. spille til dans.

Er Doc. ledig? Send uforpliktende forespørsel! 

Nedenfor kan du se en filmklipp fra tidligere gjennomførte PartyQuiz. Som du vil se er det alltid topp stemning. Alle finner dette underholdene uansett hvilken aldersgruppe eller kunnskapsnivå en befinner seg på. En garantert party-løfter!

Doctor’s order: Two Lovin’ Spoonfuls of Sweet Soul Music and Let’s Spend The Night Together!